Најдобрата продавница за секс кукли во САД, Канада & Европа. Бесплатна испорака & најдобри цени.


Испорака & Испорака

 

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

Драго ни е што им носиме на нашите клиенти голема вредност и услуга. Можете да изберете да испраќате директно од нашите магацини во САД, Канада, Австралија, Русија, и Европа бесплатно. Пакетите што се испорачуваат од нашиот магацин во странство се доставуваат преку UPS, FedEx или други најбрзи средства.

 

ИСПОРАКА ДО ОВЕР 200 ЗЕМЈИ

Горди сме што нудиме меѓународни услуги за превоз. Сепак, има некои локации на кои не можеме да испорачаме. Ако случајно сте од една од тие земји, ќе ве контактираме.

 

ОБИЧАИ

Ние не сме одговорни за какви било сопствени такси откако ќе се испорачаат предметите. Со купување на нашите производи, се согласувате дека еден или повеќе пакети може да ви бидат испорачани и може да добијат приспособени такси кога ќе пристигнат во вашата земја.

 

ВРЕМЕ НА ИСПОРАКА

Времето на испорака варира во зависност од локацијата. Ова се нашите проценки:

Локација на магацин Твојата земја *Проценето време на испорака
Ontario, Калифорнија, и трговија, California warehouse Соединети Држави 3-5 Business days
Richmond, BC CA Warehouse, Канада Канада 3-5 Business days
Moscow warehouse Русија 3-5 Business days
Luton, Bedfordshire warehouse UK 3-5 Business days
Sydney warehouse Австралија 3-5 Business days
European Czech warehouse Белгија, Luxembourg, Netherlands, Austria, Denmark, Франција, Обединето Кралство, Italy,
Чешка република, Обединето Кралство, Poland, Hungary, Estonia, Latvia, Lithuania, Portugal,
Sweden, Шпанија, Slovakia, Finland, Ireland, Bulgaria, Romania, Greece, Iceland, Malta,
Croatia, Германија, Norway, Switzerland
3-7 Business days
European Belgium warehouse Portugal, Франција, Italy, Austria, Чешка република, Denmark, Чешка република, Denmark,
Luxembourg, Netherlands, Белгија, Обединето Кралство, Hungary, Poland, Slovakia, Slovenia
3-7 Business days
Brazil warehouse South America 10-20 Business days
USA warehouse Asia 10-20 Business days
USA warehouse Africa 15-45 Business days
Max delivery time – 45 business days.

*This doesn’t include our 2-5 day processing time.

 

TRACKING INFORMATION

You will receive an email with a tracking number once your order is shipped but sometimes due to free shipping tracking is not available. For logistical reasons, items in the same purchase may be sent in separate packages even if you’ve specified combined shipping.

If you have any other questions, ве молиме контактирајте со нас и ние ќе се потрудиме да ви помогнеме.